εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας

Η εφημερίδα μας

Ακολουθήστε μας

ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Καλώς ήρθατε στον "Οδηγό Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων και Διασκέδασης για Γονείς και Παιδιά"

Στόχος της ιστοσελίδας είναι η ενημέρωση όλων των ενδιαφερόμενων ομάδων, σχετικά με τις επιλογές που υπάρχουν ως προς την οργάνωση των Εκπαιδευτικών και Ψυχαγωγικών Δραστηριοτήτων τους.  Για τον λόγο αυτό καταγράφονται όλοι οι δημόσιοι, ιδιωτικοί και μη κερδοσκοπικοί φορείς που οργανώνουν Εκπαιδευτικά & Ψυχαγωγικά προγράμματα και μπορούν να δεχθούν επισκέψεις ομάδων ή μεμονωμένων ατόμων.

Διευκρινίζουμε ότι:

  • Όλες οι  πληροφορίες που δημοσιεύουμε έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα.
  • Η εταιρεία μας δεν εμπλέκεται στην  συναλλαγή μεταξύ των προβαλλομένων και επισκεπτών.      
  • Κατά συνέπεια, δεν έχει καμία υποχρέωση ελέγχου της ποιότητας, της ασφάλειας ή της νομιμότητας των στοιχείων που διαφημίζονται, της αλήθειας ή της ακρίβειας των καταχωρήσεων, της δυνατότητας των προβαλλομένων να πωλήσουν τα αντικείμενα ή να παράσχουν τις υπηρεσίες τους και της αντίστοιχης δυνατότητας των αγοραστών να τα προμηθευτούν, καθώς επίσης δεν γνωρίζουμε αν υπάρχουν οι απαραίτητες εγκρίσεις ή άδειες. Θα πρέπει να επικοινωνείτε εσείς μαζί τους.
  • Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι προτείνουμε ή μεροληπτούμε υπέρ κάποιου από τους προβαλλόμενους. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση επιθυμείτε σχετικά με την ύλη, τα προγράμματα, τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες των προβαλλομένων, θα πρέπει να επικοινωνείτε μαζί τους.
  • Όταν σχεδιάσετε να πραγματοποιήσετε μια εκπαιδευτική ψυχαγωγική επίσκεψη θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τον αντίστοιχο οργανισμό, για να ενημερωθείτε για την διαθέσιμη ημέρα επίσκεψης και το αντίτιμο εισιτηρίου (αν υπάρχει). Η προσυνεννόηση είναι απαραίτητη.
  • Δεν ευθυνόμαστε για όποια αλλαγή πραγματοποιηθεί στα προγράμματα των οργανισμών,  χωρίς να ενημερωθεί  έγκαιρα η εταιρία μας.


Αν επιθυμείτε να έχετε άμεση ενημέρωση για τα νέα προγράμματα, τις περιοδικές εκθέσεις, τις ειδικές προσφορές ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΗ της ιστοσελίδας μας (ΔΩΡΕΑΝ).

Κάθε μήνα θα σας αποστέλλεται (ΔΩΡΕΑΝ) η ηλεκτρονική εφημερίδα στο e-mail που θα μας υποδείξετε.

Για οποιαδήποτε άλλη ενημέρωση επιθυμείτε σχετικά με την ύλη  του οδηγού ή του site μας παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί  μας

 

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΕΚΗΒΟΛΟ
Αλαμάνας 4 Βούλα
2108952850 - Fax:  2108955772
e-mail:          Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.